托福培训学校-环球托福[环球教育旗下品牌]

GMAT PREP真题及答案之数学PS(1)

2014-04-28 14:55| 来源:环球GMAT

摘要: 以下是环球托福这次搜集整理的GMAT PREP真题及答案之数学Problem Solving,不容错过哦!
上海托福培训官网
PREP是GMAT官方模考软件,只包含两份题目的量,界面和操作和考试时相同,据统计第一次做PREP的题目得分和正式考试时的得分惊人的相似。所以建议考生在考试前做,GMAT的PREP是最权威的模考软件。这些题目特别珍贵。以下是环球托福这次搜集整理的GMAT PREP真题及答案之数学Problem Solving,不容错过哦!
不可错过的PREP数学PS真题
Practice Test 1 Problem Solving
 
1.A grocery store purchased crates of 40 oranges each for $5.00 per crate and then sold each orange for $0.20.  What was the store's gross profit on each crate of oranges?
 
(A) $3.00
(B) $6.00
(C) $8.00
(D) $10.00
(E) $13.00
 
2.The product P of two prime numbers is between 9 and 55.  If one of the prime numbers is greater than 2 but less than 6 and the other is greater than 13 but less than 25, then P =
 
(A) 15
(B) 33
(C) 34
(D) 46
(E) 51
 
3. In a stack of boards at a lumber yard, the 20th board counting from the top of the stack is immediately below the 16th board counting from the bottom of the stack.  How many boards are in the stack?
 
(A) 38
(B) 36
(C) 35
(D) 34
(E) 32
 
4. For every positive even integer n, the function h(n) is defined to be the product of all the even integers from 2 to n, inclusive.  If p is the smallest prime factor of h(100) + 1, then p is
 
(A) between 2 and 10
(B) between 10 and 20
(C) between 20 and 30
(D) between 30 and 40
(E) greater than 40
 
5.A flower arrangement consists of 30 roses, each of which is either white or red.  If a rose is to be selected at random from the flower arrangement, the probability that the rose selected will be white is twice the probability that it will be red.  How many white roses are in the flower arrangement?
 
(A)  5
(B) 10
(C) 15
(D) 20
(E) 25
 
6.Last year the range of the annual salaries of the 100 employees at Company X was $30,000.  If the annual salary of each of the 100 employees this year is 10 percent greater than it was last year, what is the range of the annual salaries of the 100 employees this year?
 
(A) $27,000
(B) $30,000
(C) $33,000
(D) $36,000
(E) $63,000
 
7. If a = 7 and b = -7, what is the value of 2a - 2b + b^2 ?
 
(A) - 49
(B) 21
(C) 49
(D) 63
(E) 77
 
8.Last year a certain bond with a face value of $5,000 yielded 8 percent of its face value in interest.  If that interest was approximately 6.5 percent of the bond's selling price, approximately what was the bond's selling price?
 
(A) $4,063
(B) $5,325
(C) $5,351
(D) $6,000
(E) $6,154
 
9. 3 teaspoons = 1 tablespoon
4 tablespoons = [?] cup
According to the information above, how many teaspoons are equal to [?] cup?
 
(A) 3
(B) 4
(C) 9
(D) 12
(E) 18
 
10. For a finite sequence of nonzero numbers, the number of variations in sign is defined as the number of pairs of consecutive terms of the sequence for which the product of the two consecutive terms is negative.  What is the number of variations in sign for the sequence 1, -3, 2, 5, -4, -6 ?
 
(A) One
(B) Two
(C) Three
(D) Four
(E) Five
 
11. It takes Carlos 9 minutes to drive from home to work at an average rate of 22 miles per hour.  How many minutes will it take Carlos to cycle from home to work along the same route at an average rate of 6 miles per hour?
 
(A) 26
(B) 33
(C) 36
(D) 44
(E) 48
 
 
不可错过的PREP数学PS真题答案
 
Practice Test 1 Problem Solving Keys:
 
1. A
2. E 
3. D
4. E 
5. D
6. C 
7. E 
8. E 
9. E 
10. C
11. B
 
以上,即是环球托福这次搜集整理的GMAT PREP真题及答案之数学Problem Solving,不容错过。希望同学们做题后配上答案多加操练并加以分析。众所周知,这些PREP题都非常具有参考价值,今后,环球托福会陆续推出的GMAT PREP之数学Problem Solving真题及答案,供大家参考和学习!